Skip to main content

Po prvi puta, u našem Pilates studiju na Vrbanima, održana je BASI® Pilates, MAT Intensive edukacija za trenere Pilatesa na prostirci. Teoretski dio edukacije se održavao u periodu od 11.11.2021. do 14.11.2021.

Imali smo čast biti domaćin Simone Wagner, BASI® Faculty Teacher, koja je putem Zoom-a prenosila znanje polaznicima edukacije. Dio polaznica prisustvovao je edukaciji uživo u studiju dok je jedan dio polaznica edukaciju pratio online.

Nakon završenog teorijskog dijela edukacije polaznike edukacije čeka učenje i praksa. Praksu će stjecati vlastitim treninzima, opservacijom trenera u studiju i odrađivanjem vlastitih satova kao treneri. Nakon što usavrše svoja znanja čeka ih i ispit.

Čestitamo polaznicima, stojimo im na raspolaganju i rado ćemo im prenijeti svoje znanje, veselimo se biti dio njihovog Pilates putovanja.

Na Instagram profilu i Facebook stranici možete vidjeti dio atmosfere tijekom edukacije.

Sve zainteresirane, koji žele postati Pilates trener na prostirci ili prostirci i spravama (Reformer, Cadillac, Wunda chair, Spine Corrector, Barrel), pozivamo da nam se jave, jer nove edukacije su u planu za proljeće 2022.g. 

Certifikat koji se dobiva nakon završene edukacije moguće je predati na priznavanje inozemne kvalifikacije. To je postupak kojim certifikat postaje izjednačen istovjetno završenom obrazovnom programu u RH.

Evo što su rekle polaznice kada smo ih pitali: “Zašto BASI”?

“Zato jer nudi kvalitetno obrazovanje s dobrim učiteljima iz cijelog svijeta.”

“ Zato jer je najdetaljniji i znanstveno utemeljen.”