Studio Zagreb

Pilates studio nalazi se na Zapadnom dijelu grada Zagreba na adresi Lopatinečka 3, Vrbani na Trešnjevci; u neposrednoj blizini kvartova Srednjaci, Jarun, Prečko i Rudeš

Do nas možete doći autom (parking se ne naplaćuje) ili javnim prijevozom. Studio je od javnog prijevoza udaljen na par minuta hoda. Naravno, možete doći i pješke ili biciklom.

Studio nudi usluge treninga Pilatesa na prostirci i/ili spravama.

Studio je opremljen s Reformerima, Cadillacom, Spine correctorima, Wunda stolicama, Arm chair Barrel setom, te prostirkama i malim rekvizitima.

Pilates možete trenirati neovisno jeste li početnik ili vrhunski sportaš. Pilates metoda može se koristiti u rehabilitacijske svrhe (najčešće kod bolova u leđima ili koljenima), rekreacijski, ali često se koristi i kao cross trening vrhunskih sportaša ili plesača.

Pridružite nam se!

Raspored

Studio je za klijente otvoren svaki dan od ponedjeljka do petka od 08h do 21h. Subota je rezervirana za edukacije, radionice, savjetovanja i odmor.

U studiju možete trenirati pilates u grupama, individualno i/ili poluindividualno.

Za slobodna mjesta i termine slobodno nas kontaktirajte jer se termini otvaraju sukladno potrebama klijenata. Veselimo se upoznati Vas.

Otvoreni termini dostupni su svim aktivnim klijentima putem aplikacije za online naručivanje.

Otvoreni termini