Skip to main content
Basi Systems® i BASI® Pilates Academy, Zagreb po prvi put su, na Sport Festu u dvorani Žatika u Poreču, izložili najnovije i najkvalitetnije sprave za Pilates na tržištu u svijetu te predstavili rad Pilates studija.
Sport Fest se održavao u Poreču od 15.10. do 17.10.2021. i događaj je koji za cilj ima spojiti strast prema sportu i zdrav način života održavo se kroz 3 programa: konferencijski, sportski i izlagački.
Po prvi puta u Hrvatskoj, na izlagačkom dijelu Festivala, Basi Systems® izložio je Pilates opremu koja koristi najkvalitetnije ekološki prihvatljive materijale uz inovativan dizajn i estetiku.
BASI® Pilates Academy, Zagreb predstavila je sva tri programa izobrazbe trenera (prostirka, prostirka i sprave i prekvalifikacija).
Basi Systems®  je proizvođač Pilates opreme i rezultat je rada osnivača BASI Pilates Academy i svih njenih trenera. Cilj proizvodnje sprava u Basi systems® je unaprijediti tehnički dio sprava za Pilates. Basi systems® proizvodi najkvalitetnije i najmodernije sprave vrhunskih materijala koje su prepoznate i od strane drugih škola.
Basi ®Pilates, sa sjedištem u Kaliforniji, akademija je za izobrazbu i sinonim za izvrsnost Pilates trenera u svijetu, od prošle godine djeluje i u Zagrebu.
Promoviranje Pilates sprava kao noviteta na hrvatskom tržištu i izobrazbe trenera Pilatesa važno je kako bi pridonijeli razvoju svjesnosti i brige o zdravlju te važnosti fizičke aktivnosti.
Mnogobrojni posjetitelji na štandu sa velikim su se zanimanjem raspitivali o opremi koju su imali priliku po prvi puta vidjeti i isprobati uživo.