Studio

Pilates studio nalazi se na Zapadnom dijelu grada Zagreba na adresi Lopatinečka 3, Vrbani na Trešnjevci; u neposrednoj blizini kvartova Srednjaci, Jarun, Prečko i Rudeš

Do nas možete doći autom (parking se ne naplaćuje) ili javnim prijevozom. Studio je od javnog prijevoza udaljen na par minuta hoda. Naravno, možete doći i pješke ili biciklom.

Studio nudi usluge treninga Pilatesa na prostirci i/ili spravama.

Studio je opremljen s Reformerima, Cadillacom, Spine correctorima, Wunda stolicama, Arm chair Barrel setom, te prostirkama i malim rekvizitima.

Pilates možete trenirati neovisno jeste li početnik ili vrhunski sportaš. Pilates metoda može se koristiti u rehabilitacijske svrhe (najčešće kod bolova u leđima ili koljenima), rekreacijski, ali često se koristi i kao cross trening vrhunskih sportaša ili plesača.

Pridružite nam se!

Naš tim

Luka

Voditelj studija na Vrbanima i BASI® Pilates instruktor s dvanaest godina pilates iskustva koji će odabrati idealan program za Vas i prilagoditi ga vašim potrebama.

Tijekom svoje pilates karijere pohađa mnogobrojne međunarodne pilates radionice te se educira uz mentorstvo BASI® faculty teacher trenera (Miriam F.Honorio i Natscha Eyber).

Višnja

Trenerica, administratorica i polaznica BASI® Pilates CTTC edukacije (Comprehensive Training Teacher Course)